STATISTI MODELI PROMOTERI

Kompanija: Simona DVB
Lokacija: Pančevo

RADITE I ZARADITEá- KASTING ZA NOVA LICAVeliki kasting za prijem novih ljudi. Dana 24.04.2014. godine. u prostorijamaá KUD-a ABRASEVIC. Kasting traje od 12h do 17h.á


á


Dodjite bilo kad u tom intervalu. Slikamo Vas ostavite kontakt i zovemo Vas kad ima posla. Snima se velika VIP reklama pa nam trebaju nova lica. Ukoliko Vas izaberu za snimanje honorari od 50e pa na vise..
Uclani se u agenciju koja se bavi statistima za snimanje reklama spotva itd (radili smo publiku za sve za ljubav VB, Pitanja za sampiona, milioner itd, filmove Tamo i ovde, Mi nismo andjeli, Artiljero, italijanske serije, Titanik, americke filmove, reklame telenor mts pivo imlek banca intesa itd) Sve funkcionise tako sto dodjes na kasting na kome pravimo svoju bazu podataka slikamo te i ostavis osnovne podatke. To je jedan vid uclanjenja bez polacanja (tj sve je besplatno), i bilo kakve obaveze. Kada si u bazi za odredjeno snimanje dobijas poruke sa inf kada je snimanje gde koji je honorar itd. sveábismo vam objasnili na tom prvom kastingu-tu bi se i upoznali naravno mozes dovesti koga god zelis od beba do baka i deka. Trebaju nam svi uzrasti (i oni koji ne citaju zabavnih, znaci I izvan7-77godina). Vidite da se u reklamama pojavljuju npr. mama, tata, dete, baka i deka . Nama stvarno trebaju svi profili i uzrasti tako da vas molim da obavestite rodbinu i prijatelje da dodju.
Simona 0691819138.

Prijavi se za ovaj posao
nadjiposao.rs - pre 1527 dana - sačuvaj oglas

Slični poslovi